Lifestyle

Velika proslava drugog rodendana!

Fotografije: Karmen Poznić (https://instagram.com/lovefoodweddingphotography?igshid=16bwca4g4psth)

Jos uvijek sam umorna od njenog rodendana. Iskreno, ne sjecam se bas ni kad je poceo ni kad je zavrsio. Ove godine odlucili smo ukljuciti i druge ljude i njene prijatelje, no nisam ni sama bila sigurna kako ce to tocno izgledati. Prosle godine (link) smo samo kupili neke balone i par poklona te se fotkali i slavili u okruzenju uze obitelji, pa je i samo iskustvo bilo potpuno drugacije. Ove godine sam valja imala potrebu utaziti neku svoju zelju iz djetinjstva da napravim rodendan kako bi ja voljela da moj izgleda.

Prilikom planiranja njenog rodendana uhvatila su me sjecanja mojih mnogo skromnijih rodendana. Al to u bile 90-e. Sve je bilo puno jednostavnije tada. Roditelji su nas odveli u pizzeriju i mi bi jeli pizzu i plesali na Mineu par sati. Vise od toga nam nije ni bilo potrebno. Highlight svega je bio da se lijepo obucemo i fotkamo fotoaparatom ,a onda tek za 2 tjedna gledamo fotke koje smo uradili.

No druga su vremena sada, i ocekivanja su puno veca, no i mogucnosti su puno bolje i neke stvari su puno pristupacnije. Nemam iskustva odlaska na djecje rodendane pa iskreno ne znam ni kako izgledaju ovih dana, ali sama cinjenica da postoje dvije divne zene pod imenom MALI PARTY (link) koje dekoriraju rodendane iz snova, je za mene ogroman pomak u covjecanstvu.

Nevena i Maja, dvije kreativne duse, ureduju i organiziraju ove male rodendanske proslave, krstitke pa cak i baby shower-e s preljepim dekoracijama! Kad sam ih ugledala na instagramu odmah sam znala da bez njih party ,a ni ove fotke nece izgledati isto. Birale smo temu, a curama sam dala odrijesene ruke da rade sto god one zele, i napravile su zaista cudo. U tandemu sa Macaroons by Marija (link), koja je napravila slastice ( i koja je btw i prosle godine radila tortu za Balie), napravile su raj u duginim bojama.


Cupcakes od nutelle, cokoladna bomba od torte, macaroonsi koji su pecat same Marije, odrzali su malisane budnima do kasno navecer. No da bi zapaprili cijeli ovaj rodendan, kad su Nevena i Maja dosle kod nas doma da vide prostor, ja sam bezveze spomenula kako bi voljela iznajmiti dvorac na napuhavanje, i na srecu Majin muz se bavi upravo time! Za nekakvih 500 kuna po danu mozete u svom dvoristu imati vlasiti dvorac za skakanje! (link)

Djeca su se odusevila, i svi susjedi su sisli, i nase dvoriste uskoro je postalo pravo malo mjesto djecjeg smijeha.

Ako se pitate koliko ove usluge dekoriranja kostaju, cjene idu od 1500 kuna nadalje, naravno ovisno o tome koliko toga zelite i koliko djece imate na samoj zabavi, ali najbolja stvar od svega je sto ne morate prstom maknuti, ne morate peci kolace, kupovati balone, niti ista, oni dodu sve sloze i kad ste gotovi, odnesu. No ukoliko zelite proci povoljnije Mali Party ima i svoj postor gdje odrzavaju partije pa s obzirom da im je sve pri ruci i cijena je niza.

Ja sam bila toliko umorna od goscenja ljudi i trcanja za djecom da iskreno ne znam kakva bi bila da sam jos morala nakon svega toga i cistiti i micati dekoracije, tako da sam jako zahvalna sto postoje usluge koje i to nude.

Nazalost tata nije mogao biti na rodendanu jer je bio u bolnici zbog zdravstvenih problema ,ali su se zato pridruzile bake i uvelicale ovaj rodendan. Balie je bila preuzbudena da bi se koncentrirala na fotkanje, pa nam fotke nisu bas sve super ispale, ali bar je lijepa uspomena 🙂

*Fotke druge djece nisam stavljala zbog privatnosti.

Facebook Comments
Share this post