Uncategorized

Bilo kuda, Tummy nosim sa sobom svuda

Tjedan dana prije mog puta na Jamajku, dobila sam TummyTox. Dvije vrste čaja da isprobam na svojem putovanju. Iskreno nisam nikada bila osoba koja misli da će joj nešto čudesno pomoći jer znam da si uvijek prvo moraš pomoći sam. Neke stvari sam ipak naučila u svojem životu, bar sto se tiče putovanja, a to je da cesto ta nagla promjena gurmanskih specijaliteta može uništiti jedan lijepi odmor. Ovi čajevi mogu pomoći zbog svog detox učinka – čiste tijelo od razne hrane i pića, a također i reguliraju probavu i ubrzavaju metabolizam. Ne mislim da je Jamajka sad neka treća zemlja, ali ipak volim svoje provjereno…

Paket se sastoji od dva čaja, dnevnog i noćnog. Prvi je daily kick tea, koji je mješavina zelenog čaja, koprive, maslačka, komorača i crnog kima. Laganog je okusa koji skoro podsjeća na kamilicu, i vrlo je pitak. Nije da dobijete nalet adrenalina – jer kad bi ga dobili – čaj bi vjerojatno bio ilegalan.  Pa iako ne dobijete nalet adrenalina, dobijete olakšanje koje vam pomogne da zadržite tu svoju energiju tokom dana. Kod mene je uglavnom problem kod nadutosti , i to me zna nekada izmoriti, a najviše patim od poznate nam ”food kome”. Nemam brzi metabolizam kao neki ljudi pa mi je i samo probavljanje misija. Ovaj caj ubrzava metabolizam, a siguran je i za trudnice i dojilje.

Drugi čaj je noćna varijanta, koji se sastoji od korice od naranče, paprene metvice, limunske trave, matičnjaka i hmelja. Sastojci bi vas trebali lijepo uljuljati u san , ali i pomoći vam da vam se masnoće koriste za energiju dok spavate.

Mojih 20 dana je prošlo pa evo nešto o mom iskustvu.

Daily kick tea je puno bolji kao ice tea ja sam ga pila sa kockicama leda, nosila sam ga okolo sa sobom u boci. Na putovanju nisam imala probavnih smetnji zbog nove hrane i novih pica. Isto tako nisam imala problema sa nadutosti tokom tih dana dok sam putovala. Meni se iskreno svidio kao zamjena za kavu ujutro, jer na Jamajci piju onu groznu američku filtriranu kavu pa mi je ovo bila super zamjena. Uz to nisam konzumirala šećer sa čajem pa mislim da je imao dobar učinak.

Sleep Tight tea sam pila, ali ne da me uspava jer znate vi koji imate male bebe, da vam ne treba ništa za spavanje jer budete toliko umorne da sam padnete u krevet.  Pila sam ga da bude dodatak mojem jutarnjem caju i cisto zato sto osim sto s njime unesem fino bilje, unesem i vodu i time se hidratiziram po noći. Isto tako tijelo  čisti od toksina dok spavamo.

Čajevi su jako pristupačne cijene pa mislim da si svatko može priuštiti da proba i sam donese nekakvu odluku i mišljenje o njima. Sve u svemu,  mislim da ako zamijenite čaj sa kavom ujutro, da ćete nakon nekih 7 dana početi primjećivati razliku u vašim jutrima. Caj svakako mozete nastaviti piti i nakon tih preporucenih 20 dana, ukoliko vam odgovara i imate potrebu.

Također, svi znamo da na odmoru rijetko kad razmišljamo o kuhanju i zato pojedemo prvo što nam padne pod ruku. S čajem možete bez problema jesti i masnu hranu i ne pokvariti si teško dobivenu fit liniju, jer njegovi sastojci pomažu i kod topljenja masnoća.

Pakiranje je vrlo cute i praktično zato ga možete ponijeti sa sobom, a ako si napravite veću količinu, možete pijuckati kroz dan kao super osvježenje. Za vas smo osmislili super cute paketić čajeva i ako kliknete na ovaj link, dva čaja dobijete na poklon od mene <3 

 

http://bit.ly/gratis-cajevi

 

Facebook Comments
Share this post